JustMediaTrailer Dylan Haegens behaalt meer dan 1 miljoen views - JustMedia

Blog

Dylan Haegens

Trailer Dylan Haegens behaalt meer dan 1 miljoen views

De trailer van De Film van Dylan Haegens behaalt vandaag, na één maand, de 1 miljoen views. Eerder behaalde de film 340.000 views binnen 24 uur.

“Het is ongelooflijk in wat voor gekke rollercoaster ik terecht ben gekomen. Ik kan niet wachten om mijn kijkers en de rest van het publiek de film te laten zien”, aldus Haegens

De Film van Dylan Haegens is een samenwerking tussen Dylan Haegens, 2CFilm en Just Film Distribution en is vanaf 15 augustus te zien in België en gaat op 13 augustus in voorpremière in Nederland.

Het verhaal

Dylan heeft zijn leven goed op orde; hij heeft een succesvol YouTube-kanaal, een eigen tosti-zaak en een leuk team: Rick, Teun en Marit. Er is alleen één stoorzender: IJsbrand. Hij is ook een YouTuber en maakt vrijwel iedere video van Dylan na, alleen dan veel beter.

De laatste tijd is IJsbrand wel erg snel met het uploaden van video’s, zo snel dat het verdacht wordt. Dylan gaat samen met Teun op onderzoek uit en ontdekt het geheim van IJsbrand. Ze besluiten om zijn geheim zelf toe te passen. Het lijkt een perfecte oplossing, maar dit loopt totaal anders dan gepland. Vriendschap en liefde worden op de proef gesteld en Dylan moet alles op alles zetten om zijn vrienden en het succes niet te verliezen.

De productie is in handen van 2CFILM en Liever Sociaal, het productiebedrijf van Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman, in co-productie met Online Cookie Collective. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution. De Film van Dylan Haegens is vanaf 16 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen

No Comments

Leave a reply