JustMediaJust Media Group | Entertaining People
JustEntertainment-mobile image-1280x500

Just Entertainment.

Als belangrijke speler op het gebied van home entertainment publishing stelt Just Entertainment kwaliteit boven alles. Aan deze missie wordt met passie gewerkt door een compact team van experts, die graag net die extra stap zetten. Dit vertaalt zich naar een uiterst gevarieerde catalogus die alle segmenten van de markt kan bedienen in de Benelux-markt. Just Entertainment onderscheidt zich door een groot gevoel voor de retail- en B2B-markt.

justentertainment.nl
JustFilm-1280x500-2019

Just Film Distribution.

Just Film Distribution is distributeur van toonaangevende bioscoopfilms voor een brede doelgroep. Variërend van commerciële titels, kinderfilms, documentaires, genrefilms als filmhuistitels vind je in de mooie line-up van Just Film Distribution. Naast de eigen (co)producties staan onder andere Wolf, Prins, Spokenjagers, Bibi & Tina, de populaire kinderfilm Brandweerman Sam: UFO Alarm!, bekend van RTL Telekids en horrorkraker The Forest in de mooie lijst van indrukwekkende titels.

justfilm.nl
JustProductions-mobile image-B&B-1280x500

Just Productions.

Just Productions (co)produceert Nederlandse films. De eerste eigen productie voor Just Productions was de komediefilm Homies. De film, met in de hoofdrollen Robert de Hoog, Gijs Naber, Manuel Broekman en Tibor Lukacs, trok in de Nederlandse bioscopen meer dan 200.000 bezoekers. Daarnaast heeft Just Productions meerdere coproducties op zijn naam staan, waaronder Hartenstraat (i.s.m. 2CFilm), Heksen Bestaan Niet (i.s.m. AM Pictures), Jack Bestelt een Broertje (i.s.m. 2CFilm), Fashion Chicks (i.s.m. AM Pictures) en De Familie Slim (i.s.m. Gate Pictures) welke momenteel in productie is.

justproductions.nl
JustGames-mobile image-1280x500.jpg

Just Games.

Creatief een succesvol bordspel laten ontwikkelen, vormgeven, produceren en distribueren? Dan ben je bij Just Games op het juiste adres! Dit full service spellenbureau maakt veelal spellen gebaseerd op succesvolle (TV) licenties. Onder andere De Slimste Mens ter Wereld, Wie is de Mol, Expeditie Robinson en Penoza. Alle ontwikkelde spellen zijn van hoogstaande kwaliteit, verrassend leuk om te spelen en brengt men samen voor een onvergetelijke tijd.

justgames.nl
Just4Kids-mobile image-1280x500.jpg

Just4Kids.

Just4Kids brengt toonaangevende kinderfilms- en series uit in Nederland en België. Hiervan worden afgeleide producten ontwikkelt, zoals mobiele apps, boeken, doeboeken en cd’s. Het portfolio van Just4Kids telt een prachtig aantal kinderhelden, waaronder Freek Vonk, Casper & Emma, Fien & Teun, Peter Pan, Pieter Konijn en Rupsje Nooitgenoeg.

just4kids.nl
JustWorks-mobile image-1280x500.jpg

Just Works.

Een ontwerpbureau met passie maar zonder poespas? Dat is vragen om Just Works. Het creatieve team heeft jaren ervaring in het vak én de gedrevenheid om altijd net iets verder te gaan. Want net als de klanten is Just Works niet zomaar tevreden. Het team gaat door totdat het juiste gevoel én het juist verhaal boven water is. Of het nu gaat om een logo, verpakking, brochure of huisstijl: de kracht van een merk staat of valt met een goed verhaal. Daar maakt Just Works werk van. Elke dag weer.

justworks.nl
ONS-mobile image-1280x500.jpg

ONS.

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. Bij ONS ziet men programma’s over én uit het verleden waarbij men een goed gevoel krijgt. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, natuurprogramma’s muziek en entertainment. Ook besteed ONS aandacht aan ‘het goede leven’ met programma’s over het culinaire leven en uiteraard echte beelden van vroeger uit de archiefprogramma’s.

kijkbijons.nl
Memphis Belle-mobile image-Dylan-1280x500

Memphis Belle.

Uitgeverij Memphis Belle bestaat sinds medio 1998 en biedt een uitstekende balans tussen verschillende genres boeken. Onder andere TV-gerelateerde karakters (Dora, Thomas, Teletubbies), prentenboeken (Waar is Wally?, De Kleine Prinses), fictie (Heksenheibel) en non-fictie (Ooggetuigen).

memphisbelle.nl
Fear-zij image

On Demand.

FEAR UNLIMITED is dé nieuwe streamingsdienst met het grootste horroraanbod in de Benelux. Hoewel het horrorgenre in de bioscopen momenteel een ongekende bloei doormaakt, is het aanbod op Video On Demand in Nederland en België altijd nog zeer beperkt.

FEAR UNLIMITED is een initiatief van Jan Doense, alias Mr. Horror, bekend als organisator van o.a., De Halloween Horror Show, Amsterdamned en De Nacht van de Wansmaak.

FEAR UNLIMITED is een portal voor en door genrefans!

bg

Laatste nieuws.

Nieuwsoverzicht

Contact.