JustMediaViggo Neijs wordt nieuwe kruimeltje in bioscoopfilm! - JustMedia

Blog

Viggo Neijs wordt nieuwe kruimeltje in bioscoopfilm!

Kruimeltje keert terug naar het witte doek. De nieuwe film met Viggo Neijs als het straatjongetje Kruimeltje zal vanaf  5 februari 2020 te zien zijn in de bioscopen. De Jonge acteur neemt het stokje over van Ruud Feltkamp die in 1999 de rol voor zijn rekening nam. Sabijn Dunnewijk zal de tegenspeelster genaamd Ana zijn, dejonge actrice zal voor het eerst te zien zijn in een bioscoopfilm.

In de nieuw geschreven sequel zijn de ouders van het voormalige weesjongetje weer bij elkaar. Zij hebben door het vinden van een goudmijn in Amerika genoeg geld verdiend om Kruimeltje op te laten groeien in een mooi landhuis. Kruimeltje moet alleen wennen aan zijn nieuwe leventje en mist de avonturen op straat.

Het scenario is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees, Dummie de Mummie). De film heeft Rick Engelkes(Huisvrouwen bestaan niet) als producent en Diede in ‘t Veld neemt de regie op zich. In 1999 trok de film in de kerstvakantie meer als 1,2 miljoen bezoekers naar de Nederlandse bioscopen, hiermee is het nog steeds een van de grootste bioscoop hits van eigen bodem.

De opnames van Kruimeltje 2.0 gaan komende week van start. De nieuwe verfilming gebaseerd op het boek van Chris van Abkoude zal vanaf 5 februari 2020 te zien zijn in de bioscoop.