JustMediaFIRST KISS is nu On Demand en op DVD verkrijgbaar! - JustMedia

Blog

FIRST KISS is nu On Demand en op DVD verkrijgbaar!

De film voor de YouTube generatie van Nederland is vanaf 2 april verkrijgbaar op dvd. De romantische komedie met in de hoofdrollen Vajen van den Bosch, Buddy Vedder, social media sterren als Marije Zuurveld, Jeroen van Holland, Queen of Jetlags, Jessie Maya, Girlys Blog en Manou Jue Cardoso is ook te zien op Video on Demand.

Hoofdpersoon Roos (VAJÈN VAN DEN BOSCH) is een vlogger met een eigen talkshow waarin ze met andere meiden praat over onderwerpen als jongens en verliefdheid. Haar moeder Susan (LEONTINE BORSATO) heeft het succesvolle cosmeticabedrijf First Kiss, maar wordt continu dwarsgezetendoor haar keiharde concurrente Jeanette (CAROLINE DE BRUIJN) en haar dochter (STIJN FRANSEN). Om het bedrijf van Susan te saboteren, schakelt Jeanette op een dag de knappe fotograaf Yannick (BUDDY VEDDER) in die Roos zogenaamd kan helpen bij het filmen van haar vlog. Maar je voelt ‘m al aankomen: de twee worden smoorverliefd op elkaar. En dat is vragen om problemen…

De dvd verschijnt in een glitter verpakking die even kleurrijk is als het cosmeticabedrijf van de hoofdpersonen Roos en Susan. Op de dvd zijn vele extra’s te zien zoals de bloopers en natuurlijk de videoclip van Vinchenzo.