JustMediaBarbie: Dolfijnen Magie vanaf 2 november in de bioscoop! - JustMedia
JustMediaAll posts Barbie: Dolfijnen Magie vanaf 2 november in de bioscoop!

Barbie: Dolfijnen Magie vanaf 2 november in de bioscoop!

Vanaf 2 november is Barbie te zien in een nieuw onderwateravontuur! In Barbie: Dolfijnen Magie probeert Barbie samen met haar zusjes en Ken het prachtige koraalrif en de dolfijnen te beschermen. Tijdens dit avontuur ontmoeten zij een bijzonder meisje genaamd Isla. Per ongeluk komt Barbie erachter dat Isla eigenlijk een zeemeermin blijkt te zijn. Barbie: Dolfijnen Magie is Nederlands gesproken en wordt door Just Film Distribution uitgebracht in de bioscoop.

Nederlandse stemmencast

Barbie: Roos van der Waerden, Chelsea: Manou Jue Cardoso, Hugo: Finn Poncin, Isla: Dilara Horuz, Ken: Levi van Kempen, Marlo: Nicoline Pouwer, Skipper: Tara Hetharia, Stacie: Elaine Hakkaart.

Het verhaal

In dit vrolijke onderwateravontuur gaan Barbie en haar zusjes op bezoek bij Ken. Hij loopt deze zomer stage bij een koraalrif waar onderzoek naar dolfijnen wordt gedaan. Natuurlijk gaan de zusjes lekker duiken en het rif verkennen. Plotseling stuiten ze op dolfijnen in alle kleuren van de regenboog. Het zijn zeldzame dieren die hier maar één keer per jaar komen. Na deze fantastische ontdekking zijn de meiden vastbesloten het koraal en alles wat erin leeft te beschermen. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Isla, die het ook als een persoonlijke missie ziet om het koraal te redden. Barbie en haar zusjes vinden het geweldig om zo’n bijzondere nieuwe vriendin te hebben, zeker als blijkt dat zij in werkelijkheid een zeemeermin is. Maar er is geen tijd te verliezen: Isla heeft de hulp van de zusters en de dolfijnen hard nodig om te voorkomen dat er iets erg gebeurt met het het koraal.

Klik hier voor meer informatie over Barbie: Dolfijnen Magie.